Blog: Potzz enzo deelnemer KreaDoe 2022

Gepubliceerd op 6 januari 2022 om 21:25

Het is 5 jaar geleden... Toen zag ik in een tijdschrift een leuke DIY tip met een pot, een beestje en een spuitbus. Dat was het begin van Potzz enzo, mijn uit de hand gelopen creatieve hobby. En nu....5 jaar later..... 

 

.....is Potzz enzo uitgegroeid tot een bedrijf. Ik mag van mijn omgeving niet meer zeggen dat ik een "Bedrijfje" heb, want het is gewoon een goed lopende onderneming! En daar ben ik trots op. Potzz enzo is de afgelopen jaren gegroeid. De producten zijn ontwikkeld, de omzet is gestegen en sinds 2021 heeft Potzz enzo er zelfs een zusje bij: Pientjes!
In 2022 staat er weer iets leuks op het programma, want dan neem ik deel aan de KreaDoe beurs in oktober. Een droom die uitkomt? Zeker weten. Het lijkt me geweldig leuk om 5 dagen lang creatieve mensen te ontmoeten, workshops te geven en mijn passie over Potzz enzo, Polymeerklei en de mogelijkheden ervan, te delen. Ik kijk er naar uit; de 2022 editie van de KreaDoe.

 

Het afgelopen jaar heb ik voor het eerst als bezoeker een kijkje genomen op de beurs. Met geen eerdere ervaring liep ik er onbevangen rond en genoot ik van al het moois. Ik bekeek mooie stands van deelnemers, proefde de sfeer en keek mijn ogen uit. Ook bepaalde ik wat ik niet wilde, zo moet je er natuurlijk ook rondlopen. En zo begonnen de eerste schetsen van mijn stand op de beurs. Ik denk na over hoe ik het in wil richten, welke spullen ik ga meenemen en hoe het drukwerk ga maken etc. En ik kan je vertellen: van dat alles kan je best slapeloze nachten hebben ;-). Gelukkig word ik goed geholpen door de organisatie van de KreaDoe en ook mede ondernemers uit mijn netwerk delen hun kennis graag. Eerlijk? Ik vind het ontzettend spannend, leuk spannend, dat wel en ik probeer er net zo onbevangen in te staan als de eerste stappen in die grote hal afgelopen editie, toen ik als bezoeker de beursvloer opliep en genoot van al het moois. Want dat ga ik zeker doen: genieten! 

 

Speciaal voor de KreaDoe maakte ik een KreaDoeItYourself pakket. De inhoud van dit pakket is nog een verrassing, maar ik kan wel verklappen dat het geen Potzz wordt. Het wordt iets anders, gemaakt van Polymeerklei en in het pakket zit bijzonder gereedschap en andere leuke Potzz enzo spulletjes. Het is nu al te reserveren. Er is een beperkte oplage van, maar wees gerust; we hebben groots ingekocht. Kom je hem gezellig ophalen op de beurs bij de stand van Potzz enzo? Ik leg hem voor je klaar. 

 

Binnenkort zal ik ook meer publiceren over de mogelijkheden voor het volgen van een Potzz enzo workshop tijdens de beurs en hoe je je hiervoor ik kan schrijven. En wat ook leuk is om te vertellen: er zullen naast workshops met Poylmeerklei ook andere workshops gegeven worden. Welke? Dat vertel ik binnenkort. 

Heb je een vraag, of wil je reageren op deze blog, laat gezellig een reactie achter hieronder. Tot snel!!

 

Liefs,
Jolanda 


Reactie plaatsen

Reacties

Nicole
4 maanden geleden

Een zeer welkome aanvulling op de beurs, ik kom zeker langs bij je stand. Succes met de voorbereidingen.