Pientjes en Madam Salopet samen op de Creative Life beurs 11-13 november

Samen is alles leuker! En daarom werkt Pientjes |  het zusje van samen met Madam Salopet en zullen wij 3 dagen lang te vinden zijn in onze roze pop up store op de Creative Life beurs in de Werkspoor kathedraal in Utrecht. 

Natuurlijk nemen we mooie items mee naar Utrecht. Leuke spullen voor in huis, zoals kaarsenstandaards, zeepbakjes, potjes, schaaltjes, droogbloemen, items met een knipoog en met veel liefde en plezier voor jullie gemaakt en meegebracht naar de beurs. Daarnaast geven we maar liefst 3 geweldige workshops per dag. 


Inhoud workshop: 
Eerst ga je met Pientjes (Jolanda) een schaaltje gieten. Je kiest je eigen kleur, mengt het materiaal en gebruikt de mal om jouw unieke schaaltje te gaan maken. Dat laten we vervolgens uitharden en zetten we even aan de kant. Vervolgens ga met Madam Salopet (Sille) een prachtig droogbloemen boeketje maken. Je gebruikt hiervoor een bakje, gevuld met oase, waarin al jouw bloemetjes naar keuze een mooi plekje krijgen. Tot slot breng je dit samen met het schaaltje en plaats je, om het af te maken, een mooie glazen stolp. Jouw prachtige decoratie stuk is af en gaat mee naar huis.

MEEDOEN? Er kunnen maximaal 10 mensen plaatsnemen aan onze roze tafel. Reserveer daarom jouw plekje snel hieronder. (we houden 2 plekken per workshop vrij voor creatievelingen die op de beurs de keuze maken om aan te sluiten) 

Let op: om mee te kunnen doen met de workshop, moet je ook een ticket hebben gekocht voor de gehele beurs. Dat kan hier

Wil je thuis nog een keer aan de slag? Neem dan een limited edition DIY pakket mee vanaf de beurs. Hier zijn er maar 30 van te koop en op = echt op. 


Workshop tijden: 
Vrijdag t/m zondag
10:30 - 12:00 uur
13:00 - 14:30 uur
15:00 - 16:30 uur 

Vrijdag 11 november; 

Zaterdag 12 november; 

Zondag 13 november; 

Workshop pakket