Wie is Potzz enzo?

Wie ben ik?

Ik ben Jolanda Muilenburg, mama van een heerlijke dochter van 8 en vriendin van een lieve vriend. Woonachtig in Maarssen en naast Potzz enzo heb ik een hele leuke en drukke baan bij een grote Uitzender. Mijn ontspanning zoek ik in de sport en uiteraard in Potzz enzo. 

 

Ontstaan Potzz enzo

In een tijdschrift zag ik een knutseltip voor in de vakantie. Samen met mijn dochter heb ik die opgevolgd en een middagje geknutseld. Al knutselend zag ik meteen allerlei leuke items voor me en beetje bij beetje ontstond Potzz enzo en maakte ik binnen de kortste keren leuke en persoonlijke cadeautjes op bestelling. 

Nu 3 jaar verder zijn Potzz enzo items te koop in verschillende winkels en zijn mijn diensten uitgebreid met kinderfeestjes en verzorg ik workshops op festivals en markten. 

 


Wat is Potzz enzo?

Potzz zijn potjes met een opmaat gemaakt, uniek en origineel deksel. Een ontzettend leuk en persoonlijk cadeau om te geven. De Potjes zijn nieuw, worden niet gerecycled, deze kunnen dus probleemloos gevuld worden met snoepjes of andere etenswaren. Potzz enzo kan op ieder thema inspelen, of van ieder dier naar wens een unieke Potzz maken. Natuurlijk altijd in de kleur naar keuze. Misschien ziet u wel een Potzz die helemaal naar wens is in de webshop? Er zijn 3 verschillende formaten; klein, middel en groot. 


Wil je Potzz enzo als relatiegeschenk inzetten? Vul dan de wensen in bij het tab Potzz enzo op maat en vermeld bij thema / onderwerp: Relatiegeschenk. Ik neem dan graag contact met je op om de mogelijkheden door te nemen. 

 

Naast de Potzz is er ook de "enzo". Dat zijn bijzondere items, gemaakt van verschillende soorten poppetjes, dieren, beelden en ander speelgoed. Denk hierbij aan mooie schaaltjes, lampen, boekensteunen. Alles is te vinden op deze website. Vindt u niet wat u zoekt? Bestel een Potzz enzo op maat, of neem contact met mij op, ik denk graag met u mee en breng uw wensen in kaart om een persoonlijk, origineel en uniek cadeau op maat voor u te maken.