Workshops

Door de huidige Corona maatregelen geeft Potzz enzo uiteraard geen fysieke workshops meer. Ook kinderfeestjes staan even "on hold".  Wel geef ik leuke workshops online. Tijdens zo'n workshop maak ik stap voor stap een leuke Potzz, samen met de deelnemers. Je kan gewoon meedoen vanachter je eigen keukentafel en live je vragen stellen. 

Hoe werkt het?
Hou de berichten van Potzz enzo in de gaten voor nieuwe data en bestel het bijbehorende DIY Pakket. Hiermee heb je alles in huis om deze workshop te kunnen volgen, met als resultaat: Jouw eigen unieke en originele Potzz. 

We zijn zo'n 1,5 - 2 uur samen aan het knutselen en iedereen kan meedoen! Wel is het zo dat we de klei wat warm moeten kneden voordat we ermee kunnen werken. Kinderen vanaf een jaar of 9 hebben hiervoor genoeg spierballen, maar wat hulp van een volwassene is wel welkom. Ook gebruiken we vaak een scherp kleimesje. Hierbij geldt ook dat kinderen vanaf 9 jaar hier goed mee om kunnen gaan. Jongere kinderen graag onder begeleiding. Het is voor alle leeftijden leuk om mee te doen met een workshop van Potzz enzo! Neem eens een kijkje bij de DIY Pakketten.

 

Zie ik jou binnenkort online?
(we gebruiken hiervoor het platform MS Teams)

 

 

Workshop of kinderfeestje

Ben je op zoek naar een leuke en gezellige tijdsbesteding met vrienden of vriendinnen of ga jij je kinderfeestje vieren? Wil je tegelijkertijd creatief bezig zijn? Dan is een workshop of een kinderfeestje Potzz maken DE juiste keuze. 

  • duur van de workshop 3 - 3,5 uur (kinderfeestje gemiddeld 1,5 - 2 uur) 
  • doel: het maken van een toffe Potzz
  • volledige begeleiding 
  • op een eigen locatie naar keuze
  • inclusief alle materialen
  • datum altijd in overleg
  • exclusief eten en drinken 

Benodigdheden:

Een oven (voorkeur, eventueel heb ik zelf een mobiele oven) en een grote (eet-) tafel nodig waar de deelnemers aan kunnen zitten

Kosten: 
Workshop v.a. 9 jaar € 35,00 per persoon, bij minimaal 6 deelnemers. (+/- 3 - 3,5 uur)

Kinderfeestje tot 9 jaar € 20,00 per kind, bij minimaal 6 kinderen (+/-  1,5 - 2 uur)


Als locatie houd ik de provincie Utrecht aan, voor alles wat buiten deze provincie valt, worden € 0,19 pkm reiskosten in rekening gebracht vanaf Maarssen. 

Potzz enzo is ook als kinderentertainment te boeken voor markten, braderieën of festivals.