PIENTJES

Hoi! Ik ben Pientje, (<-- dat ben ik op de tekening) van harte welkom op de pagina van Pientjes | Het zusje van Potzz enzo.

 

Pientjes zijn unieke, handgemaakte asseccoires met een knipoog. Pientjes worden gemaakt door mij en met veel zorg en liefde ingepakt. Ieder item is handgemaakt. Dit proces zorgt ervoor dat geen één product hetzelfde is. Zo heb je altijd een cadeau voor jezelf of om weg te geven wat met heel erg veel aandacht tot stand is gekomen. 

 

Zie je een item, maar wil je het in een andere kleur? Pientje maakt met veel plezier een item op maat. Mail naar info@pientjes.nl of stuur een DM via Instagram voor de mogelijkheden. Pientje opnemen in het assortiment van je winkel? Mail me en laten we samen kijken naar de mogelijkheden. 

Pientjes worden gemaakt van een natuurvriendelijk alternatief voor epoxy of beton. Het bevat geen oplosmiddelen en is vrij van VOC's (vluchtige organische stoffen). De items zijn gecoat en kunnen met een vochtige doek en milde zeep schoongemaakt worden. 

 

Pientjes is in ontwikkeling, wat betekent dat er nog veel meer producten bij zullen komen. Volg Pientje op Instagram of neem regelmatig een kijkje op de website om de laatste producten niet te missen. 

 

Pientjes volgen? Je vindt me op Instagram: 

Pientje is geïllustreerd door Sanne van der Bruggen www.sanneschildert.nl