Polymeer  gereedschap en accessoires

Gereedschap

Wanneer je met klei werkt, kan je bijna niet zonder een mesje. Dit mesje is scherp, het is perfect voor het snijden van rondingen, of flinterdunne strookjes klei. 

Uitverkocht

Kogelpennen (large)

€ 6,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Kogelpennen (large)

€ 6,95

Wanneer je er niet bij kan met je vinger, of geen vingerafdrukken wil maken zijn deze kogelpennen onmisbaar om net even dan ene hoekje aan te drukken of iets glad te strijken. 

(Ze zijn er ook in een kleinere variant, voor kleinere oppervlakten) 

Wanneer je er niet bij kan met je vinger, of geen vingerafdrukken wil maken zijn deze kogelpennen onmisbaar om net even dan ene hoekje aan te drukken of iets glad te strijken. 

(Ze zijn er ook in een grotere variant, voor grotere oppervlakten) 

Wanneer je met klei werkt, kan je bijna niet zonder een mesje. Dit mesje is scherp, het snijdt mooi recht en wordt geleverd in een plastic opberghoesje. 

Soms wil je een mooi rondje maken en lukt het niet uit de hand. Dan zijn deze uitstekers een uitkomst. Ook wanneer je bijvoorbeeld het middenstuk (vulling) van een macaron wilt maken.... met deze uitstekertjes heb je de perfecte grootte. De kleinste heeft een doorsnee van 1,5 cm en de grootste 11 cm. Per 11 stuks verpakt. 

Onmisbaar in je klei gereedschap uitrusting - een setje uitstekertjes. Voor mij onmisbaar, ik gebruik ze voor oogjes op dieren, stippen op cadeau's, confettie, versiering van snoepjes. 

LET OP: Een losse set kost 5,95 en kan als brievenbuspakketje worden verstuurd. 
Een set inclusief een doorzichtig bewaardoosje kost 6,25 en past niet door de brievenbus. Combineer deze aanschaf dus eventueel met andere producten uit de webshop, om verzendkosten ook te verdelen over de andere producten. 

Onmisbaar in je klei gereedschap uitrusting - een roller, speciaal voor klei. Andere rollers van plastic geven vaak een reactie en de klei blijft dan plakken aan de roller. Met deze roller heb je daar geen last en werk je dus schoon en professioneel aan je klei project. 

Met deze set aan gereedschap grijp je nooit meer mis bij het werken met polymeerklei. Een must- have voor iedere klei-fanaat. 

Asseccoires

DIY Potzz

€ 2,50

DIY Potzz

€ 2,50

Een blanco potzz die helemaal naar jouw eigen creativiteit vorm gegeven kan worden. Dat witte smetteloze deksel vraagt gewoon om een mooie en unieke creatie, toch?
Er zijn 3 groottes: 230 ml, 330 ml en 435 ml. 

Potzz enzo
Maarssen
KVK: 66320607
BTW: NL001930760B07