De leukste (en mogelijk ook een van de grootste) winkel van Rijssen. Gevestigd aan een leuk speelplein voor de kinderen, gelegen boven een parkeergarage, is concept-store Leuker bij Van Elles garantie voor veel uren winkelplezier. De winkel is met zorg ingericht en alle ondernemers krijgen een passend en prachtig plekje om hun producten te kunnen showen en verkopen. 

Online vast een kijkje nemen? Klik hier.
De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 - 17:30 uur
Donderdagavond koopavond tot 21:00 uur
Zaterdag van 09:30 - 17:00 uur. 
Het adres: Rozengaarde 77, 7461 DA Rijssen

Een winkel vol gezelligheid. Alumiz bruist van de verschillende ondernemers. Kleding, schoenen, sieraden, accessoires, je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het in Groesbeek bij Twan en zijn collega's. Aan een drukke winkelstraat gelegen en een parkeerplaats naast de deur... dat is gegarandeerd een succes! 

Online vast een kijkje nemen? Klik hier. 
De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09:30 - 17:30 uur 
Zondag van 13:00 - 17:00 uur.  
Het adres: Dorpsstraat 41, 6561 CA Groesbeek      

In het gezellige centrum van Rosmalen ligt aan het plein met restaurantjes, barretjes en bistro's ROS Concept-store. Dus als je een borrel gaat drinken, lekker uit eten gaat of een ijsje gaat halen, loop dan zeker even binnen bij deze leuke winkel. Diana is de eigenaresse en werkt er hard voor om de ondernemers onder haar dak tevreden te houden en haar klanten te blijven verrassen met het leuke assortiment producten. 

Online vast een kijkje nemen? Klik hier. 
De winkel is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 12:00 - 18:00 uur 
Op zaterdag van 10:00 - 17:00 uur
Het adres: Dorpsstraat 38 Rosmalen
                                                        

Fotocredits Ijsjes: Zamurovic Photography