Polymeer asseccoires en gereedschap

Asseccoires

DIY Potzz

€ 2,50

DIY Potzz

€ 2,50

Een blanco potzz die helemaal naar jouw eigen creativiteit vorm gegeven kan worden. Dat witte smetteloze deksel vraagt gewoon om een mooie en unieke creatie, toch?
Er zijn 3 groottes: 230 ml, 330 ml en 435 ml. 

Gereedschap

Set uitstekers en macaron malletje

€ 11,00

Set uitstekers en macaron malletje

€ 11,00

Deze 2 passen perfect bij elkaar. Maak met het malletje een boven en een onderkant van een macaron en met de uitstekers een perfecte vulling. Bestel ze nu samen voor 11 euro.
Setje bestaat uit: Malletje Macaron en 6 uitstekers.

Uitsteekvorm Polymeerklei cirkels middel

€ 6,50

Uitsteekvorm Polymeerklei cirkels middel

€ 6,50

Soms wil je een mooi rondje maken en lukt het niet uit de hand. Dan zijn deze uitstekers een uitkomst. Ook wanneer je bijvoorbeeld het middenstuk (vulling) van een macaron wilt maken.... met deze uitstekertjes heb je de perfecte grootte. De kleinste heeft een doorsnee van 1,5 cm en de grootste 5 cm. Per 6 stuks verpakt. 

Uitsteekvorm Polymeerklei cirkels

€ 5,95

Uitsteekvorm Polymeerklei cirkels

€ 5,95

Onmisbaar in je klei gereedschap uitrusting - een setje uitstekertjes. Voor mij onmisbaar, ik gebruik ze voor oogjes op dieren, stippen op cadeau's, confettie, versiering van snoepjes. 

LET OP: Een losse set kost 5,95 en kan als brievenbuspakketje worden verstuurd. 
Een set inclusief een doorzichtig bewaardoosje kost 6,25 en past niet door de brievenbus. Combineer deze aanschaf dus eventueel met andere producten uit de webshop, om verzendkosten ook te verdelen over de andere producten. 

Polymeerklei roller

€ 7,95

Polymeerklei roller

€ 7,95

Onmisbaar in je klei gereedschap uitrusting - een roller, speciaal voor klei. Andere rollers van plastic geven vaak een reactie en de klei blijft dan plakken aan de roller. Met deze roller heb je daar geen last en werk je dus schoon en professioneel aan je klei project. 

Klei gereedschap Set

€ 9,00

Klei gereedschap Set

€ 9,00

Met deze set aan gereedschap grijp je nooit meer mis bij het werken met polymeerklei. Een must- have voor iedere klei-fanaat. 

Klei mesje

€ 4,25

Klei mesje

€ 4,25

Wanneer je met klei werkt, kan je bijna niet zonder een mesje. Dit mesje is scherp, het snijdt mooi recht en wordt geleverd in een plastic opberghoesje. 

Potzz enzo
Maarssen
KVK: 66320607
BTW: NL001930760B07